De huizenmarkt heeft veel dynamiek, met steeds wisselende factoren. In de huidige markt is de vraag naar koopwoningen weer toegenomen, waardoor de verkooptijd van uw woning doorgaans korter is dan hij een aantal jaren was. Zeker in Utrecht, een mooie historische stad waar mensen met genoegen wonen, werken en studeren. Maar Utrecht heeft ook een modern gezicht met het nieuwe stadsdeel Leidsche Rijn. Een omgeving die door de verscheidenheid aan woningen en voorzieningen steeds geliefder wordt om te wonen.

Wat Makelaardij Huf voor u doet als u uw woning wilt verkopen:

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseer ik uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning. U wilt natuurlijk een zo gunstig mogelijke prijs voor uw woning, maar ook andere belangrijke aspecten komen aan de orde. De presentatie van uw woning bijvoorbeeld en de verwachte verkooptijd. Tijdens ons gesprek zal ik de toegevoegde waarde van mijn diensten toelichten.

Als we met elkaar in zee gaan wordt uw woning geplaatst op belangrijke huizensites zoals Funda, op de kantoorwebsite en doorgelinkt naar andere nationale huizensites.

Twee keer per jaar is de landelijke NVM Open Huizen Dag, waar u aan kunt deelnemen. Makelaardij Huf rekent hiervoor geen extra kosten! Dit houdt in dat tussen 11:00 en 15:00 uur ge´nteresseerden zonder afspraak uw woning kunnen bezichtigen.

Makelaardij Huf kan ook speciaal voor uw woning een Open Huis Dag organiseren!

Bent u ge´nteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak via telefoonnummer 06-28857007 of mail naar info@makelaardijhuf.nl

Makelaardij Huf vindt dat klanten ook ĺs-avonds hun woonvragen moeten kunnen stellen. Daarom kunt u van maandag tot en met donderdag ook van18:00 tot 20:30 uur telefonisch contact opnemen.

Makelaardij Huf staat voor:

  • Een professionele en integere houding
  • Uw wensen in het verkooptraject van de woning staan centraal
  • Tarieven worden vooraf met u besproken
  • Duidelijke schriftelijke afspraken
  • Korte lijnen
  • No cure, no pay