De locatie waar u wilt wonen is van doorslaggevend belang. Bent u op zoek naar een klassieke woning met authentieke stijlkenmerken? Die vindt u onder andere in de oudere wijken van Utrecht zoals Lombok, Oog in Al, Vogelenbuurt, Tuinwijk en Tuindorp.

Of gaat uw voorkeur uit naar een recentere woning? Dan kunt u uiteraard denken aan de locatie Leidsche Rijn. Er zijn echter ook meerdere nieuwbouwprojecten ontwikkeld in de binnenstedelijke gebieden, zoals Veilinghaven of Parkhaven. In Zuilen-Noord is tevens veel nieuwbouw gerealiseerd.

Misschien zoekt u een woning buiten de stad Utrecht, zoals in De Bilt, Bilthoven of Maartensdijk. In alle gevallen kan Makelaardij Huf u hierbij van dienst zijn.

Behalve locatie spelen nog meer belangrijke aspecten mee. Wilt u een woonhuis met tuin of een appartement? Is de koopprijs van de woning reŽel? Is de aankoop van de woning een goede investering? Als consument koopt u niet met regelmaat een nieuwe woning! Laat u daarom deskundig begeleiden door Makelaardij Huf bij het maken van de keuzes die voor ķ het beste zijn.

Bent u geÔnteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak via telefoonnummer 06-28857007 of mail naar info@makelaardijhuf.nl

Makelaardij Huf vindt dat klanten ook ís-avonds hun woonvragen moeten kunnen stellen. Daarom kunt u van maandag tot en met donderdag ook van18:00 tot 20:30 uur telefonisch contact opnemen.

Makelaardij Huf staat voor:

  • Een professionele en integere houding
  • Uw wensen in het aankooptraject van de woning staan centraal
  • Tarieven worden vooraf met u besproken
  • Duidelijke schriftelijke afspraken
  • Korte lijnen
  • No cure, no pay